Szülőknek

Kedves Szülőtársak!

Biztos sokatokban felmerül a kérdés, hogy miért van erre szükség?
Az internet életünk részévé vált, sokunknak biztos van saját profilja ismertebb közösségi oldalakon, vagy sokunk csak munkához, szórakozáshoz használjuk az internet lehetőségeit.

Teljesen mindegy, bizonyos szempontból ma már mindenki használja, a gyerekek is.

Nagyon sok kis kamasz is rendelkezik email címmel, közösségi profillal, még ha, ezt nem is tehetnék meg, kitéve magukat az internet és más veszélynek, ezért szeretnék férjemmel együtt biztosítani nekik egy olyan oldalt, ahol veszélyektől mentesen a Ti segítségetekkel nyugodtan beszélgethetnek barátaikkal, megoszthatják élményeiket.

Igyekszünk egy olyan oldalt létrehozni, amit idővel meg tudunk tölteni olyan tartalmakkal, melyek oktató jellegűek, illetve olyan játékokat, vetélkedőket készíteni, amihez nem kell a gép előtt ülniük, sőt csak a szabadban vagy otthon anyunak segítve végezhető el, de ez még a jövő zenéje.

A MyGnoo egy olyan gyerekeknek szánt közösségi oldal, ahol a gyerkőc egy általunk meghatározott avatárral rendelkezik (ezzel is védve személyazonosságát), és ahol biztonságban van, hiszen ha szeretnétek ti is rendelkezhettek szülői fiókkal, amely segítségével vigyázni tudtok rá , és közben minden olyan funkciót elér, ami az ismertebb oldalakon nekünk is a rendelkezésünkre áll, pl: kép-, feltöltés megosztás, chat, idővonal stb.

A Felhasználási feltételekben és az Adatvédelmi tájékoztatóban minden fontos információt megtaláltok, a MyGnoo közösségi oldal működésével kapcsolatos.

Kérlek olvassátok el gyermeketekkel együtt, hiszen az ő beleegyezésük is szükséges a regisztrációhoz, ahol engedélyezik, hogy az “Angel” fiókkal (erről bővebben a Felhasználási feltételekben) betekintést nyertek szinte minden olyan tevékenységükre, amit a MyGnoo közösségi oldalon tesznek.

Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan írjatok nekünk a gnoomys@gmail.com vagy az info@mygnoo.com e-mail címre.

Üdvözöllek Benneteket a Gnomys világában!