MyGnoo

MyGnoo közösségi oldal

Az alábbi linkre kattintva tudtok regisztrálni illetve belépni a MyGnoo közösségi oldalra.

A regisztrációval úgy vesszük, hogy a szülő és gyermeke/i is elfogadták a Felhasználási feltételeket illetve az Adatvédelmi tájékoztatót és a gyermek szülői engedéllyel használja a közösségi oldalt.

http://www.mygnoo.com

Regisztrációs segédlet:

A regisztrációnál nagyon FONTOS, hogy mind a gyermek, mind pedig a szülői fiók regisztrálásánál egyezzen a szülői név illetve ugyanazt az email címet használjátok, másképp nem fog élni az „Angel” fiók és nem fogjuk tudni elfogadni a nyilatkozatot sem.

Amennyiben több gyermek is van és szeretnéd őket is regisztrálni, kérlek ott is figyelj, hogy mindenhol azonos legyen az email címetek illetve a kapcsolattartó szülő neve.

A regisztrációról emailben értesítést kaptok, de csak a fiók aktiválását követően tudtok belépni, melyet adminisztrátorunk végez.

Amennyiben nem tartjuk megfelelőnek a regisztrációt, email formájában jelezni fogjuk.

Gyermek felhasználó regisztrálása:

1.,

2.,

3., A következő oldalon, meg kell adnod a nemed, illetve a születési dátumod.

4., Ahhoz, hogy teljeskörű felhasználó légy szükségünk van a regisztráció során megadott szülőd hozzájáruló nyilatkozatához.

Szülői fiók regisztrálása:

1.,

 

2.,

 

3., A következő oldalon, meg kell adnod a lakóhelyed településének a nevét, kérek csak a településnevét tüntessétek fel, NE a teljes lakcímet.

4., Ahhoz, hogy gyermeked teljeskörű felhasználó legyen, szükségünk van a szülői hozzájáruló nyilatkozatra.

Küld vissza nekünk 30 napon belül, aláírva (annak a szülőnek a nyilatkozatára van szükségünk, aki a regisztráció során kapcsolattartó szülőnek lett megadva) az alábbi címek egyikére:

Postai úton:

Gnomys

2072 Zsámbék, Pf: 29

vagy

Elektronikusan:

info@mygnoo.com vagy gnoomys@gmail.com email cím egyikére.